Houtbouw, dakopbouw en uitbouw

Atelier Termaaten is gespecialiseerd in houtbouw, inclusief houtskeletbouw. Wij ontwerpen en plaatsen tuinhuizen, chalets, garages, bergingen en schuren op maat.

Op maat gemaakt

Atelier Termaaten is gespecialiseerd in houtbouw, inclusief houtskeletbouw. Wij ontwerpen en plaatsen tuinhuizen, chalets, garages, bergingen en schuren op maat. Met houtskeletbouw heeft u snel, voordelig en eenvoudig een aanbouw, opbouw, verbouw of uitbouw van hoge kwaliteit. Ook de levering van dakkapellen valt onder onze houtbouw. Atelier Termaaten verzorgt desgewenst het complete bouwproces. Van een 3D-ontwerp, het aanvragen van een eventueel noodzakelijke vergunning en het installeren van verwarming, isolatie en elektra tot de opleveringen van alle duurzame materialen, het ontwerp en design van aluminium en kunststof kozijnen en interieur op maat en de eindafwerking van de houtbouw.

 

Een houtbouw chalet geeft u of uw gasten een stukje vrijheid. Het chalet is ideaal als vakantiewoning, weekendverblijf of opslagruimte. Heeft u regelmatig visite en log├ęs, of wilt u een gastenverblijf of eenvoudige bed & breakfast realiseren? Een houten chalet biedt de ruimte en privacy om uw doel te verwezenlijken. Atelier Termaaten maakt deze op maat, volledig afgestemd op uw wensen, woonstijl, gebruiksdoel en budget.

Verschillende keuzes

Een houtbouw tuinhuis biedt een perfecte oplossing bij ruimtegebrek in huis of een tekort aan opslagplek. U kunt het tuinhuis benutten als hobbyruimte, atelier of kantoor aan huis, maar ook om tuingereedschap, fietsen en andere spullen te stallen. U houdt uw huis opgeruimd en uw materialen en gebruiksvoorwerpen zijn keurig uit het zicht. Atelier Termaaten kan er bij het ontwerp rekening mee houden, dat het houtbouw tuinhuis als gastenverblijf dienst gaat doen.

 

Bekijk de vele mogelijkheden voor houtbouw bij onze gerealiseerde projecten, of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Haarlem. U kunt ons ook bellen, e-mailen of online contacten voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte over uw houtbouw project. Atelier Termaaten maakt op basis van zijn vakmanschap en jarenlange ervaring van elk uniek ontwerp een houten gebouw op maat.

Inspiratie

Bekijk hieronder onze projecten om zo nog meer inspiratie te krijgen.

Veranda van Douglas hout

Geheel verzorgde Serre