Samen waarde toevoegen aan uw woning.

Dát is wat wij graag doen.

Wij van Atelier Termaaten houden ervan om mee te denken in de mogelijkheden om uw woongenot te vergroten.

 

Uiteraard is het voor ons mogelijk om kant en klare producten te leveren in standaard afmetingen, echter is het merendeel van onze projecten maatwerk. Geen enkel huis is hetzelfde, net als dat geen enkel mens dezelfde wensen heeft… en gelukkig maar!

 

Wat uw woonwensen ook mogen zijn, wij proberen te allen tijde een oplossing te bieden voor uw situatie. Dit doen wij samen met u, door de mogelijkheden te schetsen en daarbij eerlijk en duidelijk advies te geven. Door de ervaring die wij door jaren heen hebben opgedaan durven wij out-of-box te denken, wat heeft geresulteerd in zeer uiteenlopende creatieve oplossingen.

Onze werkwijze

Een fijne verstandshouding met onze klant staat bij ons op nummer 1. Wij hopen tenslotte uiteindelijk bij u thuis uitgenodigd te worden.

 

Wanneer u ons benaderd bij het zoeken voor een oplossing die aansluit bij uw woonwens, gaan wij eerst graag vrijblijvend met u in gesprek. Dit kan zowel bij ons in de showroom als bij u thuis op locatie, zonder verdere verplichtingen. Tijdens dit gesprek proberen wij samen met u de woonwens zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen en eventueel al verschillende mogelijkheden voor te leggen.

 

Aan de hand van deze informatie kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen, met daarin de mogelijkheden zoals deze zijn voortgekomen uit het gesprek. Tevens kunnen wij in de meeste gevallen de oplossing visualiseren door middel van het maken van een 3D-tekening, dit geeft u een helder beeld van een mogelijk eindresultaat.

 

Wanneer wij tot de meest ideale oplossing zijn gekomen en het project zijn gestart, zorgen wij voor een begeleiding van het begin tot het einde. Tijdens dit traject betrekken wij u nauw bij de werkzaamheden, waardoor eventuele aanpassingen altijd mogelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat u het eindresultaat krijgt dat u wenst!

Projecten

Pallazzo terrasoverkapping L-vormig

Veranda van Douglas hout