Serres

Een serre is een extra ruimte die direct aan de woning wordt gebouwd. Uw huis heeft een doorbraak van de gevel nodig – in de meeste gevallen van de achterpui – om de serre onderdeel van de woning te maken.

Extra ruimte voor uw woning

Aangezien de afgesloten glazen veranda volledig aan de woning wordt toegevoegd, wordt deze volledig geïsoleerd. Atelier Termaaten ontwerpt en plaatst serres met een aluminium of houten frame, glazen zijwanden en glazen schuifdeuren. Het dak is gemaakt van gelaagd veiligheidsglas of polycarbonaat. Het is ook mogelijk om een serre met een gesloten dak in de vorm van dakpannen te realiseren. U krijgt altijd een serre op maat, volledig in lijn met uw wensen, interieurstijl en gebruiksdoelen.

 

Een serre is een kwestie van smaak en budget. Atelier Termaaten levert maatwerk. U kunt uw droomserre geheel zelf samenstellen en uw eigen ideeën inbrengen, compleet met foto’s en informatie. Wij komen eventueel bij u op bezoek, om de situatie ter plaatse te boordelen en een scherpe offerte zonder verdere verplichtingen uit te brengen. Wij kunnen het eindresultaat met een 3D-tekening visualiseren, zodat u een goed beeld heeft van de toekomstige serre.

Voordelen bij ons

Met een serre vergroot u uw leefruimte en verhoogt u uw woongenot. Alleen al van de lichtinval wordt u gelukkig. U heeft het hele jaar plezier van uw afgesloten, volledig geïsoleerde glazen veranda. Niet alleen in de lente en zomer, maar ook op gure en natte herfstdagen en koude winterdagen. Uw tuinmeubilair blijft droog in de serre, die bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Uw serre van Atelier Termaaten is een lust voor het oog en een heerlijk ontspannen verblijfsplek.

 

Wilt u dat ook? De specialisten van Atelier Termaaten kunnen u informeren en adviseren over een serre op maat, die perfect in uw woonomgeving past. Neem contact op met uw vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten online of bezoek onze showroom in Haarlem om ideeën voor een mooie serre te vergaren.

Inspiratie

Bekijk hieronder onze projecten om zo nog meer inspiratie te krijgen.

Serre / uitbouw Amsterdam Kinderdijkstraat

Serre Bennebroek