Stalen deuren en overig maatwerk

Atelier Termaaten ontwerpt en plaatst de mooiste industriële stalen deuren, stalen zijlichten of vaste wanden, stalen tafelpoten, onderstellen en trapleuningen. Wij leveren maatwerk, volledig naar uw wensen en woonstijl. De veelzijdige, tijdloze stalen deuren passen zowel in een klassiek, industrieel als modern interieur.

 

Geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail Of bel ons direct op 06-53915334

Voordelen

Wij leveren vrijwel alle type deuren, of u nu op zoek bent naar een stalen schuifdeur, scharnierdeur, taatsdeur of opdekdeur, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

  • Wij maken al ons stalen maatwerk zelf, volledig naar uw wensen.
  • Al ons staal wordt gecoat in de door u gewenste RAL-kleur.
  • Standaard wordt ons stalen maatwerk geleverd met gelaagd veiligheidsglas.
  • Standaard werken wij met rondom gelaste stalen frames worden als glaslatten, echter indien u een afwerking met bijvoorbeeld ouderwetse stopverf wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.
  • Wij hanteren korte levertijden! Ook voor spoedklussen kunt u contact met ons opnemen.
  • U heeft de mogelijkheid om de deuren door ons te laten plaatsen, of om dit zelf te doen.

Verschillende keuzes

Uiteraard kunt u, net als bij een terrasoverkapping of een veranda, uw stalen deuren geheel zelf samenstellen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinkamer op maat? Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen, verzoek om advies of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren hebben een prachtige industriële look en een ruimtebesparend effect. Atelier Termaaten kan enkele of dubbele en-suite deuren voor u op maat maken. U bepaald daarin zelf hoeveel vlakken de deur krijg en welk type handgreep u wenst.

Stalen scharnierdeuren

Onze stalen scharnierdeuren worden geplaatst in een bijpassend stalen kozijn, met daarop aangelaste scharnieren. Door het gebruik van een rolslot is een traditionele klink niet nodig, en kan ook dit type deur worden voorzien van een greep naar keuze. Indien u echter toch een traditionele klink met bijpassend sluitwerk wenst, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren zijn een ware lust voor het oog. Door het centrale scharnierpunt in het plafond en de vloer is een kozijn niet benodigd. Wij kunnen de taatsdeuren voorzien van automatische taatsveren, waarbij de deur automatisch terugvalt in een nulstand en tevens geopend kan blijven staan op 90 graden.

Deze scharnieren kunnen wij zowel in de vloer monteren, als in de onderste deurstijl. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Stalen opdekdeuren

Onze op maat gemaakte stalen opdekdeuren met glas zijn uniek in Nederland. Deze zijn een op een uit te wisselen met uw huidige opdekdeuren en zijn hierdoor een ideale oplossing in een nieuwbouwwoning of in uw bestaande woning, als u bijvoorbeeld geen zin heeft om uw huidige kozijn eruit te slopen. Wij leveren onze stalen opdekdeuren standaard met een rolslot en een vaste stalen greep.

Overig stalen maatwerk

Uiteraard kunt u ook voor uw overige stalen maatwerk voor in of rond uw woning bij ons terecht.  Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan stalen trapleuningen, tafelpoten en -onderstellen.