Terrasoverkappingen en veranda’s

Het hele jaar kunnen genieten van uw tuin, wie wil dat nou niet? Door het plaatsen van een terrasoverkapping of veranda kunt u deze wens eenvoudig in vervulling brengen. U geniet van het buitenleven op warme dagen zonder aan de felle zon te worden blootgesteld en u zit droog en beschut als er een buitje valt.

Aluminium of hout

U kunt bij ons de terrasoverkapping of veranda volledig naar eigen inzicht samenstellen, met de juiste lichtdoorlatendheid, warmtewering en afwerking. Wij vertalen vervolgens uw wensen in een passend ontwerp, en brengen een vrijblijvende offerte uit voor het gehele project.

 

Wij zijn dealer van de merken PALLAZZO en Vatório, beiden merken terrasoverkappingen bestaan uit een aluminium frame, met een polycarbonaat of gelaagd glazen dak. U heeft de keuze uit verschillende typen, kleuren en designs, zodat de overkapping helemaal aan uw wensen en woonstijl voldoet. Het aluminium materiaal is bij uitstek geschikt om grote overspanningen te overbruggen. Aluminium gaat een leven lang mee en behoudt dankzij een speciale coating jarenlang zijn oorspronkelijke kwaliteit.

Voordelen bij ons

Onze houten terrasoverkappingen en veranda’s zijn leverbaar in iedere gewenste houtsoort. Tevens kunnen deze geplaatst worden met een glazen of polycarbonaat dak, of de houten terrasoverkapping of veranda kan met een gesloten dak (dakpannen) worden gerealiseerd.

Ervaar het zelf en neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor een aluminium of houten terrasoverkapping of veranda op maat. Of kom langs in onze showroom in Haarlem.

Inspiratie

Bekijk hieronder onze projecten om zo nog meer inspiratie te krijgen.

Pallazzo terrasoverkapping L-vormig

Veranda van Douglas hout