Tuinkamers

Wanneer u ook op koude of stormachtige dagen wilt kunnen blijven genieten van het buitenleven en uw tuin, adviseren wij u om te kiezen voor een tuinkamer.

Ideale plek voor ontspanning

Wanneer u ook op koude of stormachtige dagen wilt kunnen blijven genieten van het buitenleven en uw tuin, adviseren wij u om te kiezen voor een tuinkamer. Een tuinkamer bestaat in feite een terrasoverkapping, die doormiddel van vaste wanden in combinatie met glazen schuifwanden aan de voorzijde wordt afgesloten.

 

De tuinkamer is de ideale plek voor ontspanning, met als voordeel dat uw tuinmeubilair ook veel langer mee zal gaan, dan wanneer dit wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Tevens is een tuinkamer een uitstekend en vooral goedkoper alternatief voor een serre, echter blijft de tuinkamer te allen tijde een niet geïsoleerde ruimte.

Verschillende keuzes

Uiteraard kunt u, net als bij een terrasoverkapping of een veranda, uw tuinkamer geheel zelf samenstellen, zowel qua materiaal voor het frame en het dak, als de soort gootafwerking en kleur.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinkamer op maat? Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen, verzoek om advies of een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Inspiratie

Bekijk hieronder onze projecten om zo nog meer inspiratie te krijgen.

Complete tuinkamer

Geheel verzorgde Serre